Storingsdiagnose

 

Storingsdiagnose

__________

De auto’s van tegenwoordig zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technieken. Daardoor kan het soms voorkomen dat uw auto plotseling een storing aangeeft. Is dat bij u het geval en weet u zelf niet precies wat er aan de hand is? Wij beschikken over vakkundige medewerkers en geavanceerde diagnose-apparatuur waarmee we snel een diagnose kunnen stellen. 

Onderneem altijd snel actie
Uw auto beschikt over allerlei elektronica waarmee storingen automatisch worden geregistreerd. Op het moment dat er een lampje op uw dashboard gaat branden, wordt de storing direct opgeslagen in het geheugen. In sommige gevallen is het niet verstandig om lang door te rijden in een auto waar een storing gedetecteerd is. Voor het uitlezen van de auto, kunt u bij ons aankomen, zonder afspraak. U mag ook even contact met ons opnemen om samen te overleggen of doorrijden verstandig is en of op een later tijdstip diagnose gesteld kan worden. 

Storingsdiagnose
Wij gaan aan de slag met het diagnosticeren van uw auto met behulp van onze kennis en geavanceerde meetapparatuur. Op die manier krijgen we inzicht in de verschillende meetwaardes en kunnen we vaststellen waar het probleem zit. Vervolgens gaan we op zoek naar de mogelijke oplossingen en geven u een advies over de te nemen vervolgstappen. Om u keer op keer kwalitatief van dienst te kunnen zijn, zorgen we er natuurlijk ook voor dat we onze meetapparatuur up-to-date houden.

 

Brandt er een lampje op uw dashboard en weet u niet zeker of u ermee door mag rijden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.